Hotel Op Diek Texel - Markt van de Smaakbelevenis
Hotel Op Diek Texel
Boek direct bij ons en ontvang 5% korting.

Uitgelicht

Markt van de Smaakbelevenis
14 juni • Landgoed De Bonte Belevenis

Zet deze markt op je to-do-lijstje. Ja, je vindt er kraampjes met lokale producten. Maar nét even anders. Ooit zilte groente geproefd als zeekraal? Zelfgemaakte jams van duindoorn? Doen! Ook leuk: koken, bierbrouwen, bonbons maken

 

Het is een echte 'doe-en-beleef' markt. Een valkenier geeft demonstraties. De schapenboer laat je een staaltje van zijn kunnen zien tijdens een rondje schapen drijven. Wat wil je ook? Je bent te gast op De Bonte Belevenis net buiten Den Hoorn, een kleurrijk landgoed vol ontdekkingen. In de schuren maak je zeepjes, eigen likeurtjes, gevlochten brood of kaarsen. De eigenaar stookt zijn eigen whisky. Sorry, daar moet je nog een paar jaar op wachten. Wat je wel mag meenemen: speciaal biertjes met klinkende namens als Windkracht 8 en Noorderzon. Voor de kleintjes is het buiten één bonte beestenboel. Je kijkt je ogen uit!

 

» www.landgoeddebontebelevenis.nl

 

Markt van de Smaakbelevenis Texel
FaLang translation system by Faboba

Beoordelingen van gasten

Hotel Op Diek

Overnachten in een sfeervol hotel op Texel waar je geniet van het eilandleven. Heerlijk ontspannen na een dagje strand, fietsen of wandelen in een hotel met karakter. Boek je kamer rechtsreeks en ontvang 5% korting.

 

Tel. (0222) 319 262
E-mail:

Facebook Google + Nieuwsbrief