Hotel Op Diek Texel - Jazz on the waves
Hotel Op Diek Texel
Boek direct bij ons en ontvang 5% korting.

Uitgelicht

Jazz on the waves
17 t/m 20 juni • Den Hoorn

Liefhebber of leek? Het 3-daags jazzfestival betovert elke bezoeker. Met grenzeloze variaties waaraan je de profs herkent. Een paar deuren verder tref je een club blazers. Hun repertoire zit vol funk, soul en hiphop.

 

Het Hoornder kerkje vormt het decor voor muziek die je hart beroert. Trompettist Eric Vloeimans maakt de oversteek naar Texel met pianist Jeroen van Vliet. Het duo speelt gevoelige melodieën, soms met een rauw randje. Topper Jeroen Zijlstra imponeert met een mix van pop, jazz en poezië. Om hem heen; musici die de juiste toon raken. In Klif 12 is het avond aan avond swingen. Zangers Masha Bijlsma trakteert je op haar warme stem, waarvoor Amerikaanse grootheden verliefd werden. Lekkere improvisatie met een groovy hammond-orgel, sax en drums: de Preacherman. Op het programma staan ook twee Brass Bands. Een energie op het podium waar je 'u' tegen zegt. Met deze drummers, percussionisten en blazers gaat het dak er gegarandeerd af!

 

» www.jazzonthewavestexel.nl

 

Jazz on the waves Texel
FaLang translation system by Faboba

Beoordelingen van gasten

Hotel Op Diek

Overnachten in een sfeervol hotel op Texel waar je geniet van het eilandleven. Heerlijk ontspannen na een dagje strand, fietsen of wandelen in een hotel met karakter. Boek je kamer rechtsreeks en ontvang 5% korting.

 

Tel. (0222) 319 262
E-mail:

Facebook Google + Nieuwsbrief