Hotel Op Diek Texel - Hotel
Hotel Op Diek Texel
Boek direct bij ons en ontvang 5% korting.

Hotel Op Diek

Een sfeervol hotel op Texel waar je geniet van het eilandleven. Je stapt het hotel binnen via de lounge. Het hart van ons hotel, waar elke gast zich beslist thuis voelt. Duik met een boek op de bank of pak een barkruk en bestel een drankje. We zijn geen ras-entertainers zoals onze buren van het theater; de nuchtere mentaliteit zit nu eenmaal in de genen! Maar voor paar leuke eilandverhalen of tips over bijzondere adresjes kun je gerust aan de bar blijven zitten. Ga je liever tafelen of in alle rust een krantje lezen? Zoek een plek aan de robuuste tafels. Naast de trendy inrichting heb je zicht op Texelse luchten, die ongetwijfeld je blik even vasthouden. Na een paar uurtjes lekker loungen heb je de keuze: de trap óp, of de trap áf. In de kelder staat de sauna van ons hotel; op de verdieping beleef je de privacy van de eigen hotelkamer.

  • 23 comfortabele hotelkamers
  • gratis internet
  • bar / lounge / ontbijtzaal
  • terras / tuin
  • sauna
  • gratis hotel parkeerplaats
  • gratis koffie / thee

Faciliteiten van Hotel Op Diek

Ontbijten & lounge

Onbijten doe je aan stoere, houten tafels in de lounge. Je kunt langzaam opstarten; de geur van verse broodjes maakt een extra rondje langs het ontbijtbuffet wel heel aantrekkelijk! Het licht in de lounge is bijzonder. De Texelse luchten zijn nooit hetzelfde! Je hoeft er maar een blik voor opzij te werpen, want de ruimte telt véél ramen. Kom je op een ander tijdstip binnenlopen, dan kun je altijd gratis koffie en thee pakken. De lounge is ook je uitvalbasis na een dagje Texel. Op de bank laat je alle indrukken nog eens de revue passeren bij een goed glas wijn.

Bar

De bar is de hele dag open voor iets fris of een Texels drankje. Een aperitiefje voor het eten of een borrel met familie of vrienden: wij schenken het graag voor je in.

Terras, tuin

Het terras van Hotel Op Diek ligt op het zuiden. Je vindt er genoeg beschutte hoekjes uit de wind. Je zit er – ook in het voorjaar en najaar – prinsheerlijk in de zon. Liever in de schaduw? We zetten de parasol voor je op! Onze hoteltuin is omringd door weilanden, waar Texelse schapen hun kostje bij elkaar grazen.

Internet

In het hele hotel is er gratis Wifi internet. Ook op je hotelkamer kun je dus mailen of een site bekijken.

Sauna

De sauna is een wellness faciliteit van ons hotel. Trakteer jezelf op een uurtje ontspanning. De weldadige warmte is rustgevend en maakt je spieren los na een pittige wandeling door de duinen!

Parkeerplaats

Via historische straatjes van Den Hoorn kom je bij ons hotel. Je kunt voor de deur parkeren! We hebben voldoende parkeerplaatsen op ons eigen terrein.

Bekijk Hotel Op Diek van binnen

Navigeer via de pijlen in de virtuele tour om ons hotel van binnen te bekijken. Gebruik het menu om direct naar een kamer te gaan.

FaLang translation system by Faboba

Beoordelingen van gasten

Hotel Op Diek

Overnachten in een sfeervol hotel op Texel waar je geniet van het eilandleven. Heerlijk ontspannen na een dagje strand, fietsen of wandelen in een hotel met karakter. Boek je kamer rechtsreeks en ontvang 5% korting.

 

Tel. (0222) 319 262
E-mail:

Facebook Google + Nieuwsbrief