Hotel Op Diek Texel - Home
Boek direct bij ons en ontvang 5% korting.

Klik en bekijk de bedrijfsvideo

youtube-opdiek.jpg
360

Hotel op Texel

Een vakantie of weekendje weg in een hotel op Texel? Kom overnachten in onze authentieke stolp, midden in het dorpje Den Hoorn. Op Diek is een hotel met karakter. In bepaalde kamers sieren houten balken het plafond. Je boekt een hotelkamer met comfort: internet is gratis. De sfeervolle lounge is de plek om te relaxen na een dagje strand, fietsen of wandelen op Texel. Wellness is er in vorm van een ruime sauna. Regelmatig plaatsen we een last-minute of hotelaanbieding op onze site. Boek ook online een vakantie of weekendje bij Hotel Op Diek.

 

Je verblijft op een mooie locatie op het eiland. Den Hoorn is een dorpje uit de geschiedenisboeken. Klinkers in de straat, statige pandjes met een rijke historie. De eilanders die er wonen, zijn eigengereid én creatief. Van expositie tot theatervoorstelling; je beleeft het in de zuidpunt van Texel. Op de fiets ben je zó bij strand en zee. Niet vreemd opkijken als je onderweg een paar Schotse Hooglanders of wilde paarden tegen het lijf loopt!

Sidny, Jeannette
& team Hotel Op Diek

FaLang translation system by Faboba

Beoordelingen van gasten

Hotel Op Diek

Overnachten in een sfeervol hotel op Texel waar je geniet van het eilandleven. Heerlijk ontspannen na een dagje strand, fietsen of wandelen in een hotel met karakter. Boek je kamer rechtsreeks en ontvang 5% korting.

 

Tel. (0222) 319 262
E-mail:

Facebook Google + Nieuwsbrief