360

Boek direct bij ons met 5% korting.
Vul bij Couponcode in: hotelopdiek

Arrangementen
  • midweek-uitwaaien-arrangement
  • weekje-texel-arrangement
  • zomer-op-texel
  • midweek-uitwaaien-arrangement
  • weekje-texel-arrangement
  • zomer-op-texel

Klik en bekijk de bedrijfsvideoKlik en bekijk de bedrijfsvideo


Klik en bekijk de bedrijfsvideo

Klik en bekijk de bedrijfsvideo

Hotel op Texel

Een vakantie of weekendje weg in een hotel op Texel? Kom overnachten in onze authentieke stolp, midden in het dorpje Den Hoorn. Op Diek is een hotel met karakter. In bepaalde kamers sieren houten balken het plafond. Je boekt een hotelkamer met comfort: internet is gratis. De sfeervolle lounge is de plek om te relaxen na een dagje strand, fietsen of wandelen op Texel. Wellness is er in vorm van een ruime sauna. Regelmatig plaatsen we een last-minute of hotelaanbieding op onze site. Boek ook online een vakantie of weekendje bij Hotel Op Diek.

 

Je verblijft op een mooie locatie op het eiland. Den Hoorn is een dorpje uit de geschiedenisboeken. Klinkers in de straat, statige pandjes met een rijke historie. De eilanders die er wonen, zijn eigengereid én creatief. Van expositie tot theatervoorstelling; je beleeft het in de zuidpunt van Texel. Op de fiets ben je zó bij strand en zee. Niet vreemd opkijken als je onderweg een paar Schotse Hooglanders of wilde paarden tegen het lijf loopt!

Sidny, Jeanette
& team Hotel Op Diek

 

Beoordelingen van gasten

Danielle

20 september 2016

3 nachten hebben we in dit heerlijke hotel doorgebracht. Kamers zijn zeer schoon en hebben een moderne uitstraling. Het is ontbijt is uitgebreid en vers!

Het personeel is zeer vriendelijk. Dit was voor ons de eerste keer op Texel, maar we komen zeker terug en dan boeken we zeer zeker weer dit hotel! Van ons niks meer dan lof!

Bron: Zoover


 
Volg ons:facebooktwittergoogleNieuwsbrief

 

Tel. (0222) 319 262
E-mail:

Facebook Google + Nieuwsbrief