Hotel Op Diek Texel - Arrangement Zomer op Texel
Hotel Op Diek Texel
Boek direct bij ons en ontvang 5% korting.
 

Arrangementen

Arrangement

Zomer op Texel

Eindelijk kan dat hippe zomerjurkje uit de kast. Het eiland stroomt vol Texelliefhebbers en wij spotten nog teveel witte benen in het dorp. Geen nood! Na een paar dagen relaxen op het zandstrand komt er kleur aan! Wil je wat meer actie, dan stap je op de fiets. OK, het is wat drukker op de paden. Maar je kunt nog veilig opzij kijken, naar akkers vol bloeiende gewassen, blije koeien en schapen zonder jas!

3 overnachtingen

2-persoons kamer

logies en ontbijt

3 dagen fiets

fiets- en wandelkaart

1 x sauna

Op de kamer aanwezig:

 

kabeltv

gratis Wifi internet

wekkerradio

kluisje

telefoon

zitje

föhn

 

Kamer met douche/toilet

Kamer met Bad/Toilet

€ 325,-

€ 355,-

Boeken Boeken

Geef in het boekingsproces aan dat je in aanmerking komt voor een korting en vul de naam van het arrangement in bij opmerkingen. Wij zullen de prijzen corrigeren in de reserveringsbevestiging die je van ons per e-mail ontvangt. In het hoogseizoen geldt een toeslag van € 30,-. Je kunt een elektrische fiets reserveren: € 30,- toeslag. Wil je een 1-persoons kamer of kamer met balkon? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Prijs per kamer (2 personen) en exclusief toeristenbelasting. Op arrangementen is de 5% korting op een internetboeking niet geldig.
FaLang translation system by Faboba

Reviews from guests

Hotel Op Diek

Stay the night in an attractive hotel on Texel and enjoy the island life. Relax after a day at the beach, cycling or walking in a hotel with character. Book your room directly wit hus and receive a 5% discount.

 

Tel. (0222) 319 262
E-mail:

Facebook Google + Nieuwsbrief