Hotel Op Diek Texel - Arrangement Voorjaar op Texel
Hotel Op Diek Texel
Boek direct bij ons en ontvang 5% korting.
 

Arrangementen

Arrangement

Voorjaar op Texel

De natuur loopt pak-m-beet zes weken voor op schema. Dat kun je op ons eiland goed merken! Krokussen in de berm, lammetjes in de schuur. Als je het hotelraam ’s ochtends opengooit, hoor je een uitbundig vogelconcert. In dit jaargetijde is een béétje vroeg opstaan trouwens geen straf. Niets zo mooi als een verlaten strand, waar de eerste zonnestralen de golven raken. Of wens je liever de Schotse Hooglanders in het duingebied een goedemorgen? Voor of na je wandeling staat een heerlijk ontbijtbuffet voor je klaar!

3 overnachtingen

2-persoons kamer

logies en ontbijt

3 dagen fiets

fiets- en wandelkaart

1 x sauna

Op de kamer aanwezig:

 

kabeltv

gratis Wifi internet

wekkerradio

kluisje

telefoon

zitje

föhn

 

Kamer met douche/toilet

Kamer met Bad/Toilet

€ 304,-

€ 334,-

Boeken Boeken

Geef in het boekingsproces aan dat je in aanmerking komt voor een korting en vul het arrangement in, in het opmerkingenveld. Wij zullen de prijzen corrigeren in de reserveringsbevestiging die je van ons per e-mail ontvangt.

Je kunt een elektrische fiets reserveren: € 30,- toeslag. Wil je een 1-persoons kamer of kamer met balkon? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Prijs per kamer (2 personen) en exclusief toeristenbelasting. Op arrangementen is de 5% korting op een internetboeking niet geldig.
FaLang translation system by Faboba

Reviews from guests

Hotel Op Diek

Stay the night in an attractive hotel on Texel and enjoy the island life. Relax after a day at the beach, cycling or walking in a hotel with character. Book your room directly wit hus and receive a 5% discount.

 

Tel. (0222) 319 262
E-mail:

Facebook Google + Nieuwsbrief