360

Zoek & boek

Boek direct bij ons met 5% korting op uw hotelkamer. Vul dan bij Member Code in: hotelopdiek

Aankomst:
Vertrek:
Member Code:
Arrangementen
  • hoornder-arrangement
  • midweek-uitwaaien-arrangement
  • nazomer-op-texel-arrangement
  • weekje-texel-arrangement

Arrangementen

  • hoornder-arrangement
  • midweek-uitwaaien-arrangement
  • nazomer-op-texel-arrangement
  • weekje-texel-arrangement
Hotel Op Diek Texel Den Hoorn

Hotel op Texel

Een vakantie of weekendje weg in een hotel op Texel? Kom overnachten in onze authentieke stolp, midden in het dorpje Den Hoorn. Op Diek is een hotel met karakter. In bepaalde kamers sieren houten balken het plafond. Je boekt een hotelkamer met comfort: internet is gratis. De sfeervolle lounge is de plek om te relaxen na een dagje strand, fietsen of wandelen op Texel. Wellness is er in vorm van een ruime sauna. Regelmatig plaatsen we een last-minute of hotelaanbieding op onze site. Boek ook online een vakantie of weekendje bij Hotel Op Diek.

 

Je verblijft op een mooie locatie op het eiland. Den Hoorn is een dorpje uit de geschiedenisboeken. Klinkers in de straat, statige pandjes met een rijke historie. De eilanders die er wonen, zijn eigengereid én creatief. Van expositie tot theatervoorstelling; je beleeft het in de zuidpunt van Texel. Op de fiets ben je zó bij strand en zee. Niet vreemd opkijken als je onderweg een paar Schotse Hooglanders of wilde paarden tegen het lijf loopt!

Sidny, Jeanette & team Hotel Op Diek

 

Beoordelingen van gasten

K. Rietbergen

25-07-2014

De boerderij is kortgeleden verbouwd en opgeknapt en ziet er van binnen echt prachtig uit. Wij hadden één van de nieuwe kamers op de eerste verdieping. Mooie eetzaal. Men kan ook lekker op het zonnige terras zitten. Vanuit hier kan je prachtige fietstochten maken. Een klein minpuntje: er is op de kamers geen airco. Dat is bij een warme zomerdag wel een gemis.

Bron: zoover


 
Volg ons:facebooktwittergoogleNieuwsbrief

 

Tel. (0222) 319 262
E-mail: info@opdiek.nl

Facebook Google + Nieuwsbrief